De altædende dyr

Høns er en fjerkræfugl, der holdes som kæledyr eller for at få æg. De er interessante væsner og har mange unikke egenskaber. Høns kan have forskellige farver fjer og hud, og nogle kan endda have to forskellige farver på hovedet. De har også kamme på hovedet, som bruges til at regulere deres kropstemperatur. Høns er altædende og spiser både planter og dyr. De er sociale dyr og kan lide at være sammen med andre høns. Høns kan blive seks eller syv år, men lever normalt kun to eller tre år i naturen.

Der findes mange forskellige typer høns, herunder standardkyllinger, bantamkyllinger og silkekyllinger. Standardhøns er den mest almindelige type høns, der opdrættes til kød eller æg. Bantamhøns er mindre end standardhøns og holdes ofte som kæledyr eller som prydfugle. Silkiehøns har meget bløde fjer, der mere ligner pels, og de er også populære som kæledyr eller udstillingsfugle.

Høns er altædende dyr, hvilket betyder, at de spiser stort set alt. Dette omfatter ting som insekter, orme og andre små insekter. Høns spiser også frugt og grøntsager. Faktisk elsker høns at spise vandmeloner!