Et land med et væld af oplevelser

Frankrig er et land i Vesteuropa. Det grænser op til Belgien, Luxembourg, Tyskland, Schweiz, Italien og Monaco. Landet har en befolkning på ca. 66 millioner mennesker. Frankrig er en enhedsstat med en halvpræsidentiel regering. Landets hovedstad er Paris. Frankrigs største by er også Paris. Den franske økonomi er den sjettestørste i verden. Frankrigs vigtigste eksportvarer er landbrugsprodukter, industrivarer og biler. Den franske kultur er kendt for sin kunst, mad, vin og mode. Nogle af de mest berømte franske seværdigheder omfatter Louvre-museet, Notre Dame-katedralen og Eiffeltårnet.

Seværdigheder i Frankrig

Der er mange smukke seværdigheder at se i Frankrig. Nogle af de mest populære turistmål er Eiffeltårnet, Louvre-museet, Notre Dame-katedralen og selvfølgelig strandene på den franske riviera.

Uanset om du ønsker at udforske århundreders historie eller bare slappe af i solen, har Frankrig noget for enhver smag. Her er blot nogle få af de seværdigheder, du ikke må gå glip af i Frankrig:

Eiffeltårnet

Eiffeltårnet er et af de mest ikoniske vartegn i verden. Det ligger i Paris, og denne smedejernsstruktur blev bygget i 1889 og er 324 meter høj. Besøgende kan tage trappen eller elevatoren op til toppen af tårnet.