Godt spisested til familien i Horsens

Det er ikke alle steder man vil have hele familier med ind i sin restaurant, og der er da heller ikke noget mere irriterende hvis der sidder en familie med en lille skrigende baby, eller en udadreagerende dreng der render op og ned af væggene, når man har besluttet sig for at gå ud og spise en hyggelig middag sammen med kæresten – det kan ligesom ødelægge stemningen en del. Der burde være restauranter for voksne alene, men det kan nok ikke løbe rundt økonomisk, ellers så tror jeg at der var nogle mennesker der havde taget denne niche til sig. Det er dejligt at tingene er rene og pæne, men for mig betyder roen også en hel del, når jeg skal nyde og betale for min mad.

Posthuset i Horsens

Nej, det er ikke et posthus, som vi kender for gamle dage, det er et hyggeligt spisested for hele familien. Jeg fandt stedet ved at søge på horsens spisesteder sidst jeg skulle til Horsens for at opleve en eller anden event. Jeg skulle jo have noget at spise, og det var den der tiltalte mig mest, ud fra det jeg kunne læse mig frem til. Det var så også en rigtig god oplevelse, og maden var både god og lækker, og portionerne var af tilpas størrelse. Størrelsen på portionerne er også vigtige for mig, for jeg gider ikke være sulten når jeg har spist og forlader bordet. Der er mange gourmet steder, hvor jeg ikke er mæt når jeg har spist.