Hundeartikler

Få de flotteste hundeartikler

Er du den heldige ejer af en hund, så har du sikkert altid et vågent øje med markedet for de forskellige hundeartikler. Det rummer selvfølgelig alt fra legetøj til hundetæpper og de bedste foder- og vandskåle. Design for pets er stedet, hvor du finder det hele!

Lys, godbidder og vandbeholdere til den firbenede

Hos Design for pets finder du et kæmpe stort udvalg af hundeartikler i alle mulige forskellige former – og så er kvaliteten rigtig god. Skal du fx ud på en længere tur med din hund, er det nødvendigt altid at kunne give hunden noget vand, når der er pause. For at undgå, at hunden bliver overbelastet eller dehydreret, er vand virkelig ikke noget, du skal gå ned på. På Design for pets finder du fx diverse vandbeholdere, du altid kan have med på tur. De er lavet i et frisk design, så der er noget til enhver smag!

Husk godt lys til de mørke tider

Når du går ude om aftenen eller tidligt om morgenen, skal du altid huske at have lys på hunden. Hunden kan sagtens se i mørke, men det kniber med os mennesker. Derfor er det en virkelig god idé med lys i halsbåndet på hunden, så du kan se din hund, hvis den løber løs – men bestemt også, så andre kan se hunden. Hvis du nu går rundt et sted, hvor der er trafikeret, giver det bilister mulighed for lige at orientere sig, når de skal passere jer på vejen.

Find de bedste hundeartikler på Design for pets.