lej kaffemaskine på abonnement

Vi kender det godt.
Man er på sin arbejdsplads og vil gerne have en god kop kaffe eller kakao.
Men det eneste der lige findes, er en kande filterkaffe lavet for flere timer siden.
Nu kan man ved www.cafeu.dk leje en kaffemaskine på abonnement alt inkluderet. Abonnementet er inklusiv service, leje, kaffe, mælk og kakao.
At leje en kaffemaskine er nemt og hurtigt ved www.cafeu.dk.
Vi har vores Instant kaffemaskine og vores mere eksklusive PRO 20 der laver friskbrygget kaffe.
Vores kaffemaskine har indbygget flush program og man kan således nemt vedligeholde den. Det tager 1 minut pr.dag. 1 gang i måneden anbefales det at rengøre automaten, det tager 15 minutter.
Vores kaffeautomater bestiller selv kaffe når nødvendigt, så man løber aldrig tør for kaffe, hvilket jo er både praktisk, nemt og hurtigt.

Instant eller friskbrygge kaffe.

Lej en kaffemaskine ved cafeu.dk og du får hurtigt muligheden for at lave en god kop kaffe eller kakao. At leje en kaffemaskine er nemt ved os, og en fantastisk løsning til din virksomhed. Lej en kaffemaskine også hvis den gamle er gået i stykker, eller man ønsker at opgradere til en kaffemaskine der laver friskbrygget kaffe. En kaffemaskine lejet ved os er en investering i et godt kvalitetsprodukt I som virksomhed kan have gavn af i mange år. Husk på I lejer den af os, og man er således ikke afhængig af at købe den. Det er så smart med abonnementet på leje af kaffemaskine fordi det netop inkluderer alt det man som virksomhed har brug for når man skal have en ny kaffemaskine. Vi har også vandkølere og kaffevarianter som kan ses på vores hjemmeside.

Man kan kontakte os på mail, telefon eller kontaktformular, og vi kommer tilbage til din henvendelse hurtigst muligt. Vi vil glæde os til at snakke med jer om jeres behov for ny kaffemaskine.