Plakat shop med stort udvalg

plakat shopHvordan indretter man sin stue bedst?

Mange har brugt corona tiden til at starte nye byggeprojekter, samt gå i gang med lave om i hjemmet. Hos os står den på indretning af vores stue. Vi vil meget gerne skabe noget mere hygge i stue og vores store vægge trænger til noget nyt liv. Dette har vi overvejet om skal være plakater, malerier eller andet kunst der kan give noget farve i vores åbne lyse rum.

Vi har fundet nogle steder på nette som forhandler diverse plakater og kunsttryk. En af disse plakat shop er madusen,dk som har et stort udvalg af plakater til boligen. De får fine anmeldelser på Trustpilot, faktisk hele fem stjerner. De tilbyder hurtig levering og fragten er gratis hvis man bare handler for over 499 kr. Det kom vi hurtigt til da vi skulle bruge en del plakater til væggene i stuen.

Men rammer skulle vi også have, og heldigvis havde de nogle smukke rammer der passede perfekt til de indkøbte plakater. Deres rammer er håndlavede og super smukke. Der røg også nogle af disse i kurven og vores ordre blev halv stor, men pyt vi fik nogle super skønne ting til hjemmet.

Efter hurtig levering har vi nu fået det hele på væggen, og hold nu op det hjalp. Vores stue er meget mere hyggelig og indbydende, den giver virkelig en lyst til at slappe af i sofaen og bare nye den smukke kunst der nu pryder væggene. Stor anbefaling til den fine webshop som har så stort et udvalg.