Sydkoreansk klasse

Hyundai er en sydkoreansk virksomhed, der fremstiller biler og SUV’er. Det er den tredjestørste bilproducent i verden og den største i Asien. Virksomheden har sit hovedkvarter i Seoul, Sydkorea.

Hyundai blev grundlagt i 1967 som et byggefirma. Virksomheden kom ind på bilmarkedet i 1974 med produktionen af sedanen Pony. Hyundai begyndte at eksportere biler til USA i 1986.

Virksomhedens første SUV, Santa Fe, blev introduceret i 2001. Hyundais salg er vokset hurtigt i de seneste år, og virksomheden er nu en af de største bilproducenter i verden.

Hyundai producerer en bred vifte af biler og SUV’er, herunder Elantra, Sonata, Genesis og Tucson. Virksomheden har et godt ry for kvalitet og værdi, og dens biler er populære både i Nordamerika og i hele verden.

Der er ikke noget entydigt svar på dette spørgsmål, da antallet af personer, der kører Hyundai, varierer meget fra land til land. Generelt er Hyundai dog en meget populær bilproducent, og dens biler er kendt for at være pålidelige og prisvenlige.