Udsmykning til din have

Der findes mange forskellige måder at få en smuk have på, jeg har set mange forskellige fugle bade til haven, og dem syntes jeg ikke bare pynter, men de gør jo også gavn for fuglene på de varme sommerdage. Jeg selv kan godt lide at der er mange små og mellemstore krukker, hvor man så kan plante nogle planter i, eller de her små fine figurer i alle mulige afskygninger, for ikke at tale om dem der kan lide have nisserne.

Det er vel også nu, at man skal til at lægge frø og plante løg, så det er klar til foråret, og det at planlægge en have, med blomster der skal blomstre på forskellige tider af året, er en stor opgave i sig selv.

Havetilbehør

Have tilbehør er mange ting, nu nævnte jeg bare lige nogle enkelte der lige poppede op i mit hoved, og da jeg skulle vælge et billede, ja så kom der jo lige lidt flere ting frem der hører ind under kategorien have tilbehør. Der skal selvfølgelig være en vandkande, og have redskaberne til at rode i jorden med, er jo også et must, når man anlægger sin have. Crocca.dk har et pænt og meget varieret sortiment, og de markedsfører sig med brugskunst der er anderledes, så man kan sætte sit eget præg på sin indretning af haven. Når man taler havetilbehør eller udsmykning til en have, er det også en god ting som firmagaver, det ville jeg hellere have end de obligatoriske 2 flasker vin.