Banebrydende software gennem årtier

Microsoft er en teknologivirksomhed, der udvikler, licenserer og understøtter en lang række softwareprodukter til virksomheder og forbrugere.

Et af Microsofts mest kendte produkter er Windows-styresystemet. Windows bruges af millioner af mennesker verden over og er det mest populære styresystem i verden.

Microsoft fremstiller også en række andre softwareprodukter, herunder tekstbehandlingssoftware, regnearkssoftware og præsentationssoftware. Disse produkter anvendes af virksomheder og enkeltpersoner over hele verden.

Microsoft har eksisteret i over 30 år og er en af de største teknologivirksomheder i verden. I årenes løb har Microsoft udgivet snesevis af versioner af sit Windows-styresystem og har solgt milliarder af eksemplarer af sine softwareprodukter.

Microsoft er en vigtig aktør i teknologibranchen, og dets produkter bruges af millioner af mennesker over hele verden. Der er ikke noget endegyldigt svar på, hvor mange mennesker der bruger Microsoft, men skønsmæssigt er tallet omkring 1,5 milliarder. Det betyder, at Microsoft har en betydelig indflydelse på et meget stort antal menneskers liv, og det viser ingen tegn på afmatning.

Microsoft er en teknologivirksomhed, der udvikler, licenserer og understøtter en lang række softwareprodukter til virksomheder og forbrugere.

Et af Microsofts mest kendte produkter er Windows-operativsystemet. Windows bruges af millioner af mennesker verden over og er det mest populære styresystem i verden.