Det sorte guld

Cola er en sodavand med kulsyre, der produceres af The Coca-Cola Company. Cola var oprindeligt tænkt som et patentmedicin og blev opfundet i slutningen af det 19. århundrede af John Pemberton. Drikkevaren blev mere og mere populær med årene og blev en global drik.

Hvor mange mennesker drikker cola? Det er et vanskeligt spørgsmål at besvare, fordi det afhænger af, hvordan man definerer “cola” Hvis man medtager alle sodavand med kulsyre, er svaret, at omkring halvdelen af alle amerikanere drikker dem regelmæssigt. Hvis man imidlertid kun tager hensyn til drikkevarer, der specifikt betegner sig selv som “cola”, falder antallet af regelmæssige drikkere til omkring en tredjedel.

Der er mange cola-mærker på markedet, men hvilket er det bedste? Det afhænger af, hvad du er på udkig efter. Hvis du vil have en klassisk colasmag, er Coca-Cola det rigtige valg. Hvis du er på udkig efter noget med lidt mere punch, så er Pepsi måske en bedre mulighed. Og hvis du er i humør til noget andet, er der masser af andre muligheder at vælge imellem. Så hvad er den bedste cola for dig? Det er kun dig, der kan afgøre det.