Et smukt naturliv i Norden

Norge er et land, der ligger i Nordeuropa. Det anses for at være en meget velstående nation med en høj levestandard. Landet har et meget varieret landskab, herunder bjerge, gletsjere og skove. Nordmænd er kendt for deres kærlighed til naturen og udendørs aktiviteter.


Oplevelser i Norge

Norge er et land med en fantastisk smuk natur med høje bjerge, uberørte dale og dybblå fjorde. Der er så meget at se i Norge, at det kan være svært at vide, hvor man skal begynde. Her er nogle af de mest populære turistattraktioner i Norge:

Fjordene – De norske fjorde er verdensberømte for deres dramatiske skønhed. Besøgende kan tage på bådkrydstogter gennem fjordene, vandre eller cykle langs deres kyster eller blot nyde udsigten fra et af de mange udkigspunkter.

Preikestolen (prædikestolen) – Preikestolen er en massiv klippe, der rejser sig 604 meter over Lysefjorden. Vandring til på toppen af klippen for at få en fantastisk udsigt, eller tag en sejltur forbi den.

Atlantic Road – Atlantic Road anses for at være en af verdens mest naturskønne veje. Den snor sig langs kysten og byder på en betagende udsigt over havet.

Norge i en nøddeskal – Norge i en nøddeskal er en populær tur, der tager besøgende gennem nogle af Norges smukkeste landskaber, herunder fjorde, bjerge og vandfald i regionen.

Oslo er Norges hovedstad og største by. Den er hjemsted for et stort antal museer og kunstgallerier samt et livligt natteliv. Besøgende kan også nyde parker og grønne områder, såsom Vigeland Park og Frogner Park.