Gratis brætspil café

Er den ikke bare sød den lille robot, sådan kunne jeg godt tænke mig at deres logo så ud, men det gør det ikke lige. brætspil cafe et sted hvor man kan komme og spille og have det sjovt, mens man også kan få kaffe og kage. Lyder rigtigt hyggeligt, og det vil jeg da have i baghovedet, når mine store børnebørn kommer forbi. Der skulle også være indendørs havespil – så det må da være et ret stort sted, med alle de aktiviteter for alle, og ikke kun brætspil. Det ville da være en rigtig god ide til en børnefødselsdag, så slipper man for svineriet hjemme, og børnene bliver aktiveret i den tid de er til fødselsdag. Fedt koncept, og hvilken kreativ hjerne der må stå bag. Jeg kendte engang en mand, der havde lavet et brætspil for kvitte sports interesserede. Man skulle virkelig være skrap til sport og resultater indenfor flere sportsgrene, for vi var ikke ret mange der kunne svare på de spørgsmål der var. Han fik også spillet mangfoldiggjort, med resultat, at jeg tror han fik solgt 10 stk., og resten kom hjem og stå i forældrenes hus. Det var så ikke lige en succes historie. Heldigvis findes der lettere spil, hvor alle kan være med. de har sikkert også alle slags kortspil, så hvis man er på ferie et eller andet sted, kan man tag på sådan en brætspil cafe, og hygge sig, når vejret var dårligt. Jeg vil i hvert fald huske på det frem over når jeg har børnebørn.