Koldt vand med drikkevands køler

Vi har lige haft investeret i 2 Drikkevands kølere til vores virksomhed – og dem har vi allerede haft stor gavn af, her i den lune forårstid, hvor solen står ind på vores kæmpe store vindues partier. Det var ikke lige noget jeg havde tænkt over før, men da en af mine medarbejdere foreslog mig, om vi ikke kunne få en eller to drikkevands køler til bygningerne, tænkte jeg, hvorfor ikke. Jeg undersøgte markedet, og andre virksomheder for at finde ud af hvor man fik de bedste Drikkevands kølere henne. Det endte med at jeg tog kontakt til kuvatek.dk for at høre hvad de kunne tilbyde mig, og om jeg kunne få en god pris. Vi kunne vælge mellem flere modeller, og for mig var det vigtigt at det også så pænt ud, så vi fik dem i sort.

Kuvatek.dk med smarte Drikkevands kølere

Vi fandt de smarteste Drikkevands køler hos Kuvatek.dk, ja, de ligefrem pyntede på selve lokalerne hvor vi fik dem opstillet. Hertil kom, at det var af en sådan kvalitet at der var minimal vedligeholdelse, så vi ikke skulle bruge tid på det. Mine medarbejdere bruger disse drikkevands kølere flittigt, så jeg kan se at det har gjort gavn, og så får de også det vand man skal have i løbet af dagen, det kan de i hvert fald hvis de ønsker det. Rent og køligt vand. Vi skulle have gjort det for mange år siden, men nu har vi dem, og det er vi rigtig glade for.