Mad til særlige lejligheder

Uanset hvilken anledning der er tale om, synes mad altid at spille en vigtig rolle. Vi bruger mad til at fejre glade lejligheder, til at trøste os i svære tider og til at vise vores kære, hvor meget vi holder af dem, vi holder af. Når det drejer sig om særlige lejligheder, er der dog et stort pres på for at sikre, at maden er helt perfekt. Det er trods alt en begivenhed, der kun finder sted én gang i livet, og som du ønsker, at dine gæster skal huske for evigt. Den gode nyhed er, at der er masser af måder at gøre din begivenhed ekstra speciel på med nogle kreative madvalg.

Hvis du leder efter idéer, er her et par forslag:

Til en formel begivenhed, hvorfor ikke servere en luksuriøs skaldyrsfest? Start med en dekadent østersforret, efterfulgt af en fyldig hummerbisque. Til hovedret kan du tilberede filet mignon med bearnaisesauce og servere den med ristede kartofler og grøntsager. Afslut med en fantastisk dessert som chokoladelavakage eller crème brûlée.

Hvis du planlægger en mere afslappet affære, er BBQ måske mere din stil. Servér burgere, hotdogs og bøffer direkte fra grillen med alt tilbehør. Glem ikke siderne – majskolber, baked beans og kartoffelsalat er alle must-haves. Og til dessert? S’mores, selvfølgelig!