Slankekur med Herbalife

Efter mange år med kontor arbejde, stille siddende og ingen motion, stod min krop af, og jeg måtte virkelig gøre en indsats, hvis jeg ikke ville være på medicin resten af mit liv. Nu er det jo ikke bare lige sådan at vende op og ned på ens livsstil, men jeg tog det med små skridt af gangen. Jeg vidste at jeg måtte tabe 20 kg – så det var lige første step – hvordan gør man lige det. Min læge sagde – kalorier ind / kalorier ud – der skal være balance. Jeg gik hjem og kiggede efter hvad der fandtes af kosttilskud og måltids erstatninger på nettet og fandt herbalcenter.dk – jeg kendte faktisk godt til Herbalife fra tidligere, så det blev mit valg, da jeg godt kunne lide deres Nutritional shake mix med kaffe smag.

Slankekur med Herbalife

Det lykkedes mig at smide mine 20 kg med hjælp fra HerbalCenter og deres produkter. Der var jo alt hvad jeg skulle bruge, både til at tabe mig, til træningen, og samtidig være sikker på at jeg fik det som min krop behøvede. Det var ikke kun deres shake jeg anvendte, jeg brugte også deres måltids barer, som jeg altid lige havde en af ved hånden, hvis sulten eller lækker sulten kom over mig – så for mig var det en nem slankekur – og da jeg så samtidig hoppede på et løbe program og i fitness centret, så gik det faktisk også meget hurtigt. Jeg er sikker på at jeg havde klaret det uden disse produkter.